Otvoren Međunarodni sajam ekologije "Beograd 2013"

Sekretarijat za zaštitu životne sredine predstavio se prezentacijom projekta "Strategija i upravljanje otpadom u Beogradu", a na Sajmu učestvuju i Ministarstvo energetike i razvoja životne sredine, opštine Vračar i Savski venac, Privredna komora Srbije, kao i veliki broj privrednih subjekata

  • 0

Treći po redu Međunarodni sajam ekologije "Beograd 2013" održava se u "Belekspocentru" 13. i 14. marta.

Grad Beograd, sa svojim programima u oblasti ekologije, predstavljen je na štandu Sekretarijata za zaštitu životne sredine, a otvaranju je prisustvovao gradski sekretar za zaštitu životne sredine Goran Trivan.

- Ove godine će sajam biti kvalitetniji nego proteklih godina jer je veliki broj izlagača, čime se pokazuje da je povećana svest o potrebi zaštite životne sredine. Naša je želja da ovakvih manifestacija, u različitim oblicima, bude što više, a mi ćemo nastaviti da ih pomažemo. Ekologija i očuvanje životne sredine su veoma važni, i što više ljudi učestvuje u zaštiti prirode, to su veće šanse da generacijama iza nas ostavimo mogućnost da žive u zdravoj sredini - rekao je Trivan.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine na ovoj manifestaciji predstavio se prezentacijom projekta "Strategija i upravljanje otpadom u Beogradu", a na Sajmu ekologije učestvovali su i Ministarstvo energetike i razvoja životne sredine, opštine Vračar i Savski venac, Privredna komora Srbije, kao i veliki broj privrednih subjekata koji se bave poslovima u oblasti zaštite životne sredine.

(M. S. / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA