PRIJAVI BAHATOST: Muzika uživo do jutra, pod prozorom stambene zgrade

Na lokal iz koga trešti muzika, nekada i do 6 sati ujutru, stanari okolnih zgrada na Banovom brdu žalili su se svim nadležnim službama, pa i gradonačelniku, ali nikakav odgovor nisu dobili

  • 1

Revoltirani čatalac poslao nam je snimak lokala iz koga, kako kaže, do jutra trešti muzika, a koji se nalazi "pod prozorima" stambene zgrade na Banovom brdu.

- Iz lokala u Ulici Petra Mećave 5, tačno preko puta XIII beogradske gimnazije i Hemijske škole na Banovom brdu, više od tri meseca skoro svake noći trešti uživo muzika. I pored gomile prijava, pisanja peticija gradonačelniku i predsedniku opštine Čukarica, lokal i dalje radi i to bez radnog vremena, pa čak i do 6 sati ujutru - priča naš čitalac.

Maltretiranje stanara okolnih zgrada traje, kako kaže, bez obzira na to što su se obratili svim nadležnim službama.

- Niko od nadležnih neće ni prstom da mrdne, svi postupci iz nekog razloga stoje, iako smo čak prijavljivali da smo imali prilike da gledamo iznošenje iz lokala vidno alkoholisanih mladih lica.  U ništa boljem stanju nisu ni sredovečni muškarci koji se okupljaju u ovom lokalu. Nije nam poznato da li je ikada "Parking servis" intervenisao po pitanju "tradicionalno nepropisno parkiranih vozila" ispred njega - dodao je naš čitalac.

Pogledajte snimak koji nam je poslao čitalac:

Takođe, poslao nam je i potpisanu peticiju prosleđenu nadležnima, na koju, kako kaže, niko nije odreagovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    28. mart 2013 | 14:29

    Zelim da obavestim javnost da i u drugim naseljima se desava slicna ako ne i gora situacija.Konkretno,stanari u centru grada,Obrenovca vec duze od dve godine imaju ovakve probleme,posto su par lokalnih mocnika lokal od 10 m2 pretvorili u lokale od preko 200m2 sa letnjim i zimskim bastama,ispred kojih se po celu noc svakim danom u godini okupljaju raznorazne sumljive osobe i do jutarnjih sati prave nesnosnu buku i galamu.Konkretno se to desava u i ispred lokala Djukic,na bukvalno 30 metara od policijske stanice.I naravno niko im nista ne moze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA