PRIJAVI BAHATOST: Telegraf pomaže komunalnoj policiji

Redakciji Telegrafa za dve nedelje stiglo je nekoliko desetina "prijava". Iz komunalne policije Beograda kažu da podržavaju ovu akciju i da im ona olakšava posao

  • 4

U okviru akcije "Prijavi bahatost" redakciji Telegrafa do sada je stiglo nekoliko desetina "prijava". Načelnik komunalne policije Beograd Nebojša Tomić kaže da je to jedna dobra akcija koja olakšava posao komunalnoj policiji.

- Sviđa mi se ta akcija i ja je podržavam. To je pomoć nama u obavljanju našeg posla - kaže Tomić, i dodaje da redovno prati ovu akciju.

Pored nepravilnog parkiranja, građani Srbije su nam za dve nedelje, koliko akcija traje, prijavljivali i probleme sa bukom i muzikom koja "trešti" iz  kafića do pola noći.

Jedan čitalac iz Beograda poslao nam je snimak lokala iz koga, kako kaže, do jutra trešti muzika, a koji se nalazi “pod prozorima” stambene zgrade na Banovom brdu.

Kako kaže, slučaj je prijavljivan mnogo puta, ali se ova situacija ponavlja svako veče.

Nebojša Tomić kaže da komunalna policija svako veče izlazi na teren i čini sve što je u njihovoj nadležnosti.

- Posednja prijava za ovaj slučaj je bila u petak uveče. Tada smo izašli mi i interventna brigada MUP-a, i zajedno smo postupili, oni iz svoje nadležnosti, mi iz svoje. Problem je što oni nisu u gradskom objektu, van stambene zgrede su, a to znači da sami određuju radno vreme - rekao je Tomić, i dodao da je ovaj lokal svako veče pod kontrolom komunalne policije.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jok

    28. mart 2013 | 16:01

    kako da ne. juce htedoh da zaustavim auto komunalne policije koji je isao u kontra smeru. ali posto se kretao vecom brzinom nego sto je to dozvoljeno u naseljenom mestu, pritom u centru Bg-a, ne uspeh.

  • Loznica

    28. mart 2013 | 16:10

    A što TELEGRAF ne objavi moje slike policijskih automobila?

  • jok

    29. mart 2013 | 11:17

    i, uostalom, zasto lazete narod. ova drzava se sastoji samo od lazii kradja. ljudi, dzabe gubite vreme slikajuci automobile.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA