PRIJAVI BAHATOST: Autobus blokiran u Golsvordijevoj zbog bahatih vozača!

Borimo se zajedno protiv iživljavanja u saobraćaju - fotografišite bahatost i pošaljite nam na mejl redakcija@telegraf.rs. Stanimo zajedno na put onima koji nas ugrožavaju

  • 1

Na mejl naše redakcije svakodnevno pristižu snimci i fotografije bahatog parkiranja širom Srbije. Akciju Telegrafa "Prijavi bahatost" do sada je podržalo mnogo naših čitalaca koji žele da utiču na rešavanje problema nesavesnog ponašanja vozača i ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju.

Redakciji Telegrafa obratio se i čitalac koji je uspeo da snimi problem s kojim se svakodnevno suočavaju vozači GSP-a u Beogradu.

Vozač na liniji 25 pre neki dan morao je da bude vrlo strpljiv, jer dugo nije mogao da prođe kroz Golsvordijevu ulicu na Vračaru. Autobus se kretao iz pravca Bulevara kralja Aleksandra, a iza njega se stvorila kilometarska gužva. Prvi zastoj nastao je jer se jedan vozač bahato parkirao na uglu s Hadži Đerinom, pa autobus nije mogao da prođe.

Kada je vlasnik automobila pomerio auto, autobus je krenuo dalje, ali ne zadugo - sledeća prepreka bio je nasred ulice parkirani kombi!

Ako se i vi svakodnevno mučite zbog bahatih vozača, fotografišite bahatost i pošaljite nam na mejl redakcija@telegraf.rs, s tačnim vremenom i lokacijom na kojoj ste fotografiju napravili.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko

    3. april 2013 | 22:17

    Ko zeli da vidi gomilu bahatih vozaca, dovoljno je da poseti ulicu Vojvode Stepe na Vozdovcu (period dana nije bitan)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA