Besplatan internet na "Lastinoj" stanici

Na "Lastinoj" glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu putnici mogu besplatno da koriste bežični internet, a u planu je da se takva pogodnost pruži i na ostalim stajalištima

  • 3

Saobraćajno preduzeće "Lasta" uvelo je besplatan bežični internet - WiFi na glavnoj autobuskoj stanici tog prevoznika u Beogradu, saopšteno je danas iz kompanije.

- Putnicima je omogućen brz pristup internetu, na koji mogu da se povežu putem svojih mobilnih telefona, tablet ili laptop računara - navodi se u saopštenju.

Iz kompanije ističu da je "Lasta" u junu prošle godine pokrenula i uvođenje besplatne bežične usluge u svoje autobuse u gradskom i međugradskom saobraćaju.

Podaci pokazuju da je veliki broj korisnika ove usluge u prevozu zadovoljan, pa je preduzeće odlučilo da ode i korak dalje.

- Bežični internet je svuda oko nas, a mi smo ovu vrstu usluge obezbedili potpuno besplatno za sve naše putnike koji će na ovaj način moći da prekrate vreme do polaska autobusa - rekla je PR menadžer "Laste" Ana Petrović.

Ona je dodala da je u planu da ovu pogodnost pruže i na svim ostalim autobuskim stajalištima koja su u "Lastinoj" nadležnosti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA