NEPTUN: Otvaramo novi svet tehnike u Zemunu

Nova prodavnica nalazi se u Zemunu, u Tržnom centru "BN BOS", na Batajničkom drumu broj 1, a otvaranje je u ponedeljak 8. aprila

  • 2

"Neptun" će povodom otvaranja svoje nove radnje obradovati svojih prvih pet kupaca atraktivnim poklonima, a takođe, na dan otvaranja moći ćete da izaberete jedan ili više od visokokvalitetnih proizvoda a po neponovljivim cenama!

U prijatnom ambijentu "Neptunovih" prodajnih objekata potrošači mogu da pronađu sve postojeće svetske i domaće brendove, širok asortiman proizvoda po kategorijama (oko 3.200 različitih proizvoda), dobro obučeno i kvalifikovano osoblje i visokokvalitetnu uslugu.

"Neptun" je na tržištu Srbije prisutan od 2007. godine. Do sada ima osam maloprodajnih objekata - tri u Beogradu (Jurija Gagarina 26, Bulevar kralja Aleksandra 294, Bežanijska kosa, "IDEA Super", partizanske Avijacije b. b.), jedan u Pančevu ("Aviv park", Miloša Obrenovića 12), dva u Nišu (Majakovskog b. b. i u TC "Forum", Obrenovićeva 42), jedan u Kraljevu (Cara Lazara 38) i jedan u Kragujevcu ("Delta park").

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA