Kupci neprofitnih stanova protestovali u naselju!

- Umesto ulaznih vrata, dobili smo sobna, koja se otvaraju laktom, ispucale zidove, trećerazredne parkete. Zbog održavanja stanova i čestih popravki, svi su u dugovima - rečeno je na protestu

  • 5

Protest 400 stanara nezadovljnih stanovima koje su kupili od grada Beograda održan je večeras u Ulici Mileve Marić Ajnštajn u novom naselju u Bloku 72 na Novom Beogradu.

Oni su naveli da su ogorčeni zbog lošeg kvaliteta radova, loše izvedenih instalacija, kao i zbog novih troškova jer sami moraju da plate popravke.

- Umesto ulaznih vrata, dobili smo sobna, koja se otvaraju laktom, ispucale zidove, trećerazredne parkete. Zbog održavanja stanova i čestih popravki, svi su u dugovima. Ne tražimo da nam plate popravke, ali tražimo da nam smanje cenu, koja je sada povećana za 30 odsto i izjednačila se sa cenom komercijalnih stanova. Dobili smo stanove sa greškom, zato i imamo pravo da se bunimo - rekao je Moma Tvrdišić, jedan od stanara ovog naselja.

Neprofitne stanove građani su kupili pre šest godina na konkursu Skupštine grada, a kako kažu, neki od stanova i dalje nemaju upotrebne dozvole.

- Kupili smo 1.000 neprofitnih stanova, a sada smo 1.000 prevarenih kupaca - rekao je Miloš Tucović, predstavnik stanara.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    18. april 2013 | 03:05

    Gospodin Tucovic mi je bio profesor u srednjoj skoli,jedan divan covek,bas strasno sta se ljudima desava,nasli su.da.potkradaju obicne gradjane koji su ceo zivot radili da bi stekli krov nad glavom. Za ovo neko stvarno mora da odgovara....prevariti 1000 ljudi,sa toliko novca u opticaju je nedopustivo!

  • Mare

    18. april 2013 | 10:15

    Kod nas i normalni stanovi u novogradnji vecinom imaju sve te probleme posle par godina, ne znam sta su ocekivali od neprofitnih!?

  • Амеруканац

    18. april 2013 | 13:52

    шта сте очекивали од јевтиних станова?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA