Tržni centar "Ušće" troši 27 odsto manje struje

Ugašena je spoljašnja dekorativna rasveta, deo unutrašnje rasvete i smanjen je nivo osveteljnosti lokala. Uprava tržnog centra kaže da su spremni i za veće uštede

  • 0

"Ušće Šoping Centar" smanjio je potrošnju električne energije za 27 odsto u odnosu na prosečnu potrošnju centra, u skladu sa preporukom Vlade Srbije. Smanjenje je ostvareno gašenjem spoljašnje dekorativne rasvete, dela unutrašnje rasvete i smanjenjem nivoa osvetljenosti lokala u dogovoru sa zakupcima.

- Ukoliko se ukaže prilika ili potreba za dodatnim smanjenjem mi ćemo adekvatno reagovati, u dogovoru sa našim zakupcima, koji su u ovoj situaciji pokazali veliko razumevanje - objasnio je menadžer "Ušće Šoping Centra" Jovan Šijan.

Ušće se prostire na 50.000 kvadratnih metara komercijalnog prostora. U centru se nalazi 150 prodavnica, restorana, barova, igraonica, supermarket i multipleks bioskop sa 11 sala, kuglanom i igrama na sreću.

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA