Ponovo počinju kružne turističke ture oko Avale

Polasci otvorenim autobusima počeće u subotu 27. aprila, a vozila će kretati sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića, sa vremenom polaska u 10, 13 i 16 sati, dok je povratak planiran za 12, 15 i 18 sati

  • 0

Kružna autobuska turistička tura "Iz srca grada do Avale", autobuskog prevoznika "Lasta", ponovo će početi od subote, 27. aprila.

"Lastin" otvoreni autobus do Avale polaziće sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića, sa vremenom polaska u 10, 13 i 16 sati, dok je povratak planiran za 12, 15 i 18 sati.

Cena karata za razgledanje grada i za Avalu, za odrasle iznosi 500, a za decu do 14 godina 300 dinara. Karte se mogu kupiti u "Lastinim" turističkim agencijama u Balkanskoj ulici i na Savskom trgu, kao i Turističko-informativnim centrima Turističke organizacije Beograda.

Prvog dana karte do Avale će biti 50 odsto niže.

U sredu, 1. maja, počeće i "Lastina" tura obilaska prestonice otvorenim autobusom.

Trasa kretanja otvorenog autobusa ostala je ista.

Do 15. juna 2013. godine ovaj otvoreni autobus će saobraćati svakodnevno sa polaskom u 16 sati sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića.

Razgledanje otvorenim autobusom sa audio-vodičem traje 90 minuta, a turisti će moći da na srpskom, engleskom, italijanskom, španskom, francuskom, nemačkom, ruskom ili grčkom jeziku čuju sve zanimljivosti o glavnom gradu Srbije.

(Telegraf / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA