Debeli biciklisti protiv nepropisnog parkiranja na Zemunskom keju

Zemunska umetničko-sportska družina počinje akciju borbe protiv nepropisnog parkiranja tako što će prebrojavati parkirana vozila, održati neobičan koncert na biciklama, ali i organizovati prevoz za sugrađane

  • 2

Umetničko-sportska družina iz Zemuna "Debeli biciklisti" počela je akciju kojom se bori protiv nepropisnog parkiranja na Keju oslobođenja.

Kako piše dnevni list "24 sata", saobraćaj na Zemunskom keju, u delu Ulice kej oslobođenja od Stare kapetanije do Radeckog zabranjen je od 18 do dva sata posle ponoći, kada je ovaj prostor predviđen za šetače. Nažalost, te zabrane već godinama niko ne poštuje.

Zato će "Debeli biciklisti" prebrojavati parkirana vozila, održati neobičan koncert na biciklima, ali i organizovati prevoz za sugrađane na relaciji Dorćol-Zemun.

- Tim gestom želimo da pokažemo kako se na kej može doći i bez automobila. Želimo da utičemo na policiju i opštinske vlasti da reše ovaj problem, jer je nemoguće da na tako malom prostoru budu i šetači i biciklisti i gomila parkiranih automobila - kaže direktorka Zemunskog malog umetničkog centra Vesna Tašić, koja je zajedno sa ovom družinom osmislila nekoliko akcija u okviru kampanje.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kizza

    25. april 2013 | 12:23

    Konačno da neko kaže nešto o velikoj gluposti koja se godinama dopušta na zemunskom keju, pa čak i sada kada je uređen...

  • Dusan

    25. april 2013 | 14:17

    Ma jebali vas i biciklisti i ceo zemun.a i kej vash "sad uredjen"lopine beogradske!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA