JOŠ JEDAN NAPAD: Grebao i gurao kontrolorku "Bus Plusa"!

Odbivši da izađe iz autobusa, muškarac je uz uvrede uhvatio K. S. za ramena, odgurnuo je više puta, pri čemu je kontrolorka zadobila povredu ramena i ogrebotine po rukama

  • 16

Nepoznati muškarac danas je fizički napao kontrolorku Bus Plusa K. S. u autobusu na liniji 95, u blizini stajališta Jovana Avakumovića, saopšteno je iz tog preduzeća.

Napad na kontrolorku, kako se navodi, dogodio se oko 18 sati, a putnik je najpre odgurnuo kontrolorku više puta, povredivši joj rame, a potom je i izgrebao po rukama.

- Muškarac je kod sebe imao dve nepersonalizovane karte za prevoz, za koje je pri kontroli utvrđeno da nisu očitane. Putnik je odbio da ustupi dokumenta, kako bi mu bila ispisana doplatna karta ili opomena, nakon čega ga je kontrolorka zamolila da napusti vozilo - navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, odbivši da izađe iz autobusa, muškarac je uz uvrede uhvatio K. S. za ramena, odgurnuo je više puta, pri čemu je kontrolorka zadobila povredu ramena i ogrebotine po rukama.

Na mesto događaja ubrzo je stigla i policija, koja je privela napadača, a K. S. je prevezena u Urgentni centar na pregled, dodaje se u saopštenju.

Iz ovog preduzeća podsećaju da je od početka godine zabeleženo više od 20 napada na kontrolore od čega je pet napada na kontrolorke Bus Plusa.

- Najoštrije osuđujemo napade na kontrolore i još jednom se zahvaljujemo svim putnicima koji poštuju njihov rad, kao i pravila koja važe u javnom gradskom prevozu - zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    25. april 2013 | 22:00

    Sram vas bilo jesam protiv nasilja ali generalno bus plus konpanija to i zasluzuje.Ustvari zasluzuje da gradjani generalno bojkotuju javni prevoz.Prvo preskupi su na osnovu i evrope i goriva.Drugo sve cesce se vozimo u autobusima iz 80-tih.Trece nepostuju red voznje konkretno danas su dve 15 na okretnici krenule i nijedna nije stala da primi putnike tek je treca kasnili su sa redom voznje.A to sto su putnici kasnili na posao i sto se njima to odbija od bedne plate ko ce to da plati? Ali karta bus plusa mora! Sobzirom da je prosek u Srbiji 20000 din. a karta samo jednog pravca 70 din. i ko radi do ponoci plati i nocni 150 din. Sta nemu ostane za zivot matematika je prosta. Kada ove stvari budete regulisali nece biti ni kivnih gradjana pa necete morati da nas molite da vam ne napadamo konduktere!!!

  • Lud Zbujen

    25. april 2013 | 21:50

    Pa kad busevi pocnu da lice na nesto mozda i kupim kartu

  • Viki

    26. april 2013 | 00:11

    Ja dragi moj Milane ne pozivam na bojkot i ne placanje karte iz obesti. Da treba da se plati karta al nek i bus plus koji kazes nema para za bolje uslove napravi korekciju cena i prema gradjanskom dzepu da to gradjni i mogu da podnesu i ispostuju.A ne ovo cisa bahatost i bezobrazluk jer im se moze nek im drzava pomogne i tako bacaju pare na sve i svasta. Pa kako bude svima tako i njima.Onda cu se i sloziti na bus iz 80-ih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA