Dok većina štedi, neko rasipa struju!

Bilbordi, pijaca "Zeleni venac" i Tržni centar "Ušće" svojim bljeskom podsećaju na Las Vegas, a ne na ledom okovani Beograd, koji je na ivici kolapsa

  • 0

Iako  je po naredbi Vlade EPS isključio dve hiljade preduzeća koja nisu od vitalne važnosti za državu, reklamni panoi, osvetljenja pijace i dekorativna rasveta najvećih tržnih centara u Beogradu svetle "sve u šesnaest"!

U pojedinim delovima Beograda možete naići na nadrealnu scenu - ljudi jedva hodaju po mračnim i zaleđenim trotoarima, dok reklame domaćih i svetskih robnih marki šljašte širom glavnog grada.

Ekipa Telegrafa.rs napravila je svojevrsnu "inspekciju" po beogradskim ulicama kako bi se uverila u poštovanje odluke o redukciji struje. Ulična rasveta i dekorativno osvetljenje na državnim institucijama, mostovima i većini privatnih kompanija je ugašeno, ali bilbordi širom grada, pijaca "Zeleni venac", kao i Tržni centar "Ušće" svojim bljeskom podsećaju na scene iz Las Vegasa, a ne na ledom okovani Beograd, koji je na ivici elektroenergetskog kolapsa.

(I.  M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA