BURNA NOĆ: Povređeno 6 osoba u udesima, 120 intervencija

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno šest osoba, dok su lekari su u noći između srede i četvrtka imali 120 intervencija, od čega 22 na javnom mestu

  • 0

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno šest osoba, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je kazala da je proslava 1. maja u Beogradu prošla mirno, bez ozbiljnijih incidenata i saobraćajnih nesreća.

U nesreći koja se dogodila u Zemun polju oko ponoći povređene su tri osobe - jedna je sa povredom vrata prevezena u KBC Bežanijska kosa, dok su druge dve sa povredama glave primljene na Odeljenje neurologije u Zemunskoj bolnici.

Oko 20 sati dogodile su se dve saobraćajne nesreće na Novom Beogradu - na uglu ulica Nikole Tesle i Džona Kenedija povređene su dve osobe, a u ulici Jurija Gagarina povređen je motociklista koji je prilikom pada sa motora polomio butnu kost.

Lekari su u noći između srede i četvrtka imali 120 intervencija, od čega 22 na javnom mestu. Pomoć lekara najčešće su tražili hronični bolesnici.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA