Studenti Vojne akademije pobednici drugog dana “Ljubavne olimpijade”

Slađana Đorđević i Ivan Tomić u svih pet disciplina pokazali sjajne rezultate

  • 0

Slađana Đorđević (22) i Ivan Tomić (22), pobedili su u takmičenju „Ljubavna olimpijada“ koja se već drugi dan održava u Delta Cityju.

Po njihovim rečima, na „Ljubavnu olimpijadu“ prijavili su se zato što su radoznali i vole sve vidove takmičenja. Ovaj podatak nije čudan ako se uzme u obzir da su i Slađana i Ivan studenti Vojne akademije u Beogradu. Oni su u svih pet disciplina- Merač ljubavi, Ljubavni napitak, Udahni ljubav, Toplo-hladno i Najduži poljubac, pokazali sjajne rezultate. Njima je pripala glavna nagrada – svečani ručak u hotelu „Continental“ za Dan zaljubljenih.

Drugo mesto pripalo je bračnom paru Jovani (35) i Iliji (37) Opačić iz Beograda, dok su treće mesto osvojili Sanja Vukoje (22) i Miloš Savić (22) takođe iz Beograda.

Zanimljivo je to da su se sva tri para, koja su osvojila prve tri nagrade, ljubili čitavih 30 minuta, što je bilo od presudnog značaja za krajnje rezultate.

Takmičenje se nastavlja i sutra, 13.februara, od 17 do 19 časova, pa svi zainteresovani parovi mogu da se prijave i okušaju svoju spretnost i umeće u brzom ispijanju ljubavnog napitka, najdužem poljubcu, igri „toplo-hladno“, meraču ljubavi.

U utorak 14. februara, u 19 časova, svi zainteresovani posetioci šoping mola, moći će da se venčaju na simboličan način. Delta City je obezbedio matičara i fotografa, spremio burme, bidermajer, cilindar, „venčani list“ , koji će dobiti od Delta Cityja kao uspomenu na ovaj Dan zaljubljenih.

Podsetimo, do 14.februara na klizalištu „Delta City Ice park“, svi zaljubljeni parovi imaju priliku da klizaju zajedno po ceni jedne karte, u bilo kom terminu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA