BG voz u kvaru, putnici bili zarobljeni 45 minuta!

Voz na liniji Pančevački most - Batajnica ostao je bez struje na Novom Beogradu, što je uznemirilo putnike koji nisu mogli da izađu

  • 3

Građani koji su se danas našli u BG voz na relaciji Pančevački most - Batajnica doživeli su pravu dramu. Naime, voz, praćen jakim brujanjem, u 10.45 sati zaustavio se na Novom Beogradu, u blizini "Pet centra", a tada počinje neprijatnost za sve putnike koji su se u njemu zadesili.

- Bilo je strašno! Uhvatila sam voz kod Karađorđevog parka, kao i obično, i krenula na posao. Voz se odjednom zaustavio nešto pre stanice Novi Beograd. U početku sam pomislila da je to samo kraće zadržavanje, kao što povremeno zna da bude. Ali ni nakon 10 minuta ništa se nije menjalo - kaže za Telegraf ova vidno uznemirena građanka.

Prema njenim rečima, mašinovođa u početku nije želeo putnicima da objasni šta se događa, te su se putnici nakon dvadesetak minuta unervozili.

- Zahtevali smo objašnjenje šta se dešava. Mašinovođa je rekao da se smirimo, da je nestalo struje koja bi svaki minut trebalo da stigne. Međutim, to se nije dogodilo, pa su ljudi, nervozni što kasne na posao, počeli da skaču po vozu, da insistiraju da im otvore da izađu. Mašinovođa se pravdao da to nije moguće, da nije u skladu sa propisima. Pošto sam po prirodi kalustrofobična, ceo ovaj događaj me je jako uznemirio - završava svoju ispovest T. B.

Nakon više od 45 minuta voz je, konačno, krenuo.

Podsetimo, ovo nije jedina neprijatna situacija koja se u poslednje vreme sa BG vozom dogodila. Nedavno je jedan, pri ulasku u železničku stanicu Novi Beograd kamenovan, kada je jedna putnica bila povređena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aćim

    16. maj 2013 | 14:52

    Ako je neko kčaustrofobičan neka ne ulazi u zatvoren prostor i neka ide pešice... kvarovi se dešavaju i tu se ne može ništa uraditi.. Za vašu informaciju , kao i za informaciju autora teksta, garniture koje koristi Beo voz su stare više od 40 godina i normalno je da povremeno dodje do kvara.. i meni se dešavalo da se zateknem u autobusu ili vozu koji se pokvari pa ne dramim Problem je u tome što trećerazredni novinari ne umeju da napišu dobar tekst pa onda udare.. DRAMA U BEO VOZU.. nestalo struje.. jaka stvar, da te Bog sačuva

  • Maja

    16. maj 2013 | 14:33

    To je sitnica u odnosu na sve sta se desava na nasim prostorima. Zaista se ne zna koje prevozno sredstvo je gore,voz,avion,autobus...

  • olja

    16. maj 2013 | 21:20

    Bila sam u tom vozu... na zalost zaista je bilo ljudi koji ocigledno pate od klaustofobije. Nije bilo tako tragicno, osim sto je zaista neprijatno da ne znate kad cete napolje 300m pre stanice na mostu. Videlo se da zaista traze resenje. Pored je stajao jos jedan voz....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA