BEOGRAD: Padao grad veličine lešnika, avioni preusmereni sa aerodroma (VIDEO)

Kako je rečeno u Republičkom hidrometeorološkom zavodu, grad je nešto posle 18 časova padao u mnogim delovima Novog Beograda, Zemuna i na Bežanijskoj kosi

  • 8

Beograd je popodne zahvatilo nevreme, a u pojedinim delovima prestonice Srbije padao je i grad veličine lešnika, pa čak i kokošijeg jajeta.

Četiri aviona koja je trebalo da slete na beogradski aerodrom bili su preusmereni na aerodrome u susednim zemljama zbog nevremena.

Kako je rečeno u Republičkom hidrometeorološkom zavodu, grad je nešto posle 18 časova padao u mnogim delovima Novog Beograda, Zemuna i na Bežanijskoj kosi.

Kako su naveli u RHMZ-u, ovakva pojava uobičajena je za ovo doba godine. Još nije poznato da li je grad izazvao materijalnu štetu.

Na aerodromu "Nikola Tesla" kažu da je Jatov avion iz Frankfurta za Beograd morao da bude preusmeren na podgorički aerodrom, dok je letelica Ostrijan erlajnza iz Beča morala da sleti na aerodrom u Temišvaru.

Avion iz egipatskog letovališta Hurgada sleteo je u Sofiju dok je poletanje letelice Montenegro erlajnsa iz Podgorice odloženo. Svi avioni u toku večeri sleteće na beogradski aerodrom, nakon što su se vremenski uslovi stabilizovali.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    17. maj 2013 | 23:06

    Koja bruka da preusmere avione u druge zemlje umesto u Nis. Stvarno sramota. A sto ne pucaju protiv gradnim raketama

  • Monarh

    17. maj 2013 | 19:58

    Kakav lešnik, mnogo mnogo veći je padao....pucala stakla...

  • Daki

    18. maj 2013 | 08:56

    Za Beogradski Aerodrom Niški i nepostoji !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA