HOROR NA DORĆOLU: Pas izujedao mladića po celom telu!

Stefan Nešić (19) je napadnut na Gundulićevom vencu dok je šetao svog ljubimca. Užasnuti prizorom, prolaznici su vrištali

  • 23

Stefan Nešić (19) teško je povređen kada ga je u prolazu na Gundulićevom vencu izujedao pas koji ga je napao dok je šetao svog ljubimca, saznaje Telegraf.

Povređenog mladića, koji je izujedan po rukama i nogama, ekipa Hitne pomoći prevezla je u Urgentni centar.

Prema rečima komšija, prizor je bio jeziv. Pas, koji liči na staforda, izleteo je iz dvorišta i odmah napao mladića sa psom. Dečak je oboren na zemlju i izujedan je po celom telu.

Užasnuti prizorom, prolaznici su vrištali.

Policija je odmah izašla na teren i pronašla agresivnog psa i njegovu vlasnicu.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • stanko

    20. maj 2013 | 16:50

    decko je povredjen u pokusaju da odvoji svog psa od satforda koji ga je ugrzao za njushku i nije ispustao dobrih 5 mina bilo je stravicno, vlasnica je morala da stavi svom stafordu brnjicu zar to nije zakon

  • PeraParketar

    20. maj 2013 | 16:01

    Sta radi komunalna policija? Mnogo je opasanih pasa po ulicama bez korpe, povoca a mozda nisu ni vakcinisani protiv besnila. Sve u svemu cista obest i neodgovornost, ALI ako slucajno neki nesrecnik iznese 20 kg jabuka da proda na ulici odmah kazna 5000.

  • nikola

    20. maj 2013 | 18:26

    nepricajte gluposti. ja sam bio svedok i ja sam prvi pritrcao da razdvojim to tele ( preraslog staforda) od napadnutog decka. decko je najnormalnije sezao psa na povodcu kad je ta jako "pametna" devojka izasla sa pustenim psom koji je inace pre par meseci rastrgao jednu lutalicu u kraju. ja sam skocio i drzao to tele za zadnje noge i vukao dok je on u celjustima drzao deckovog psa. a devojka vristala pored. decku je pocepao niceps inace. kad smo vezali staforda i podvezali komsija jedan sto je sisao iz zgtade i ja decku ruku. devojka je odvezala svog psa sa bandere i mrtva ladna otisla kuci! treba uspavati to tele a devojci 3 godine robije za teske teleane povrede!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA