Završena prva faza radova na objektu West 65

U prvoj etapi izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa na Novom Beogradu završene su tri lamele sa 150 stanova i 19 lokala

  • 0

Na Novom Beogradu biće svečano obeležen završetak prve faze izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa West 65.

U prvoj fazi izgradnje objekta, koji se nalazi na uglu Ulice Omladinskih brigada i trase unutrašnjeg magistralnog prstena kao jednoj od najatraktivnijih lokacija u Novom Beogradu, završene su tri lamele sa 150 stanova i 19 lokala.

Projektanti ovog kompleksa su imali želju da unesu i duh starog grada, pa tako pešačke zone unutar samog kompleksa podsećaju na one u Ulici kneza Mihaila.

Kompanija "PSP Farman Holding" je investitor i upravljaće kompleksom i po završetku radova.

Cilj investitora bio je da budućim stanarima pruži odgovor na potrebe savremenog načina života i poslovanja, vodeći računa o dizajnu, kvalitetu, sigurnosti, tehnologiji, komforu i ekologiji.

Pored najsavremenije opremljenih stanova, stanari Westa 65 imaće na raspolaganju i vrtić, parkinge, dečje igralište, pešačke zone, trg u središtu kompleksa, kao i više od sto maloprodajnih lokala.

Takođe, posetioci kompleksa dobiće još jedan tržni centar gde će u jednom delu biti velnes centar sa bazenom, a u drugom hipermarket sa pratećim sadržajima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA