Izmene u saobraćaju zbog Balaševićevog koncerta!

Zbog održavanja koncerta kantautora Đorda Balaševića na Kalemegdanu, u petak od 12 do subote do dva sata ujutru biće zatvoren Bulevar vojvode Bojovića od raskrsnice Bulevar - Tadeuša Košćuška do ulaska na parkiralište "Beton hale"

  • 8

Zbog održavanja koncerta kantautora Đorda Balaševića na Kalemegdanu, u petak od 12 do subote do dva sata ujutru za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar vojvode Bojovića.

Kako se navodi na sajtu Gradske uprave, taj bulevar će biti zatvoren od raskrsnice Bulevar vojvode Bojovića - Tadeuša Košćuška do ulaska na parkiralište "Beton hale".

U tom periodu neće biti izmena u režimu rada tramvaja koji koriste okretnicu "Kalemegdan - Beko".

Kako se navedena deonica nalazi na trasi kretanja teretnog tranzitnog saobraćaja kroz Beograd, privremeno se menja i trasa kretanja tranzitnog saobraćaja.

Teretna vozila u tranzitu, umesto Bulevarom vojvode Bojovića, kretaće se trasom Karađorđeva - Pariska - Tadeuša Košćuška - Dunavska i dalje redovnom trasom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    23. maj 2013 | 22:25

    Djole je čovek koji ceni i poštuje sve nacije i nikoga ne vređa na nacionalnoj osnovi. O njemu kao umetniku skoro da nemam reči da se izrazim, jedinstven je, svaka čast. Ovi što negativno govore su verovatno okoreli nacionalisti koji mrze i sami sebe.

  • Marko

    23. maj 2013 | 21:26

    Ovdratan čovek . Hrvat u hrvatskoj i bosanac u bosni . Za njega je vojvodina hrvatska - covek nam smanjuje granice a mi ludijemo za njim. Uzas breee

  • pera kojot

    23. maj 2013 | 22:17

    Ima lepe pesme. Alo kao covek je NULA. Kaze da prica hrvatski. Pa nek onda ide tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA