STRAŠNO: Oluja smrskala automobile i čupala drveće (FOTO)

U Carigradskoj ulici je vetar iščupao stablo i oborio ga na parkirane automobile. Tom prilikom, kao što se i vidi na fotografiji, pričinjena je ogromna materijalna šteta

  • 3

Snažno nevreme koje je danas pogodilo Beograd praćeno jakim vetrom, kišom i gradom nosilo je krovove štandova na Trgu Nikole Pašića, čupalo drveće iz korena i bacalo ih na parkirane automobile.

U Carigradskoj ulici je vetar iščupao stablo i oborio ga na parkirane automobile. Tom prilikom, kao što se i vidi na fotografiji, pričinjena je ogromna materijalna šteta, jer je većina vozila smrskana.

Podsetimo, Beograd i okolinu zahvatilo je snažno nevreme praćeno jakim vetrom, kišom i gradom veličine zrna graška, a vetar je odnosio krovove sa štandova na Trgu Nikole Pašića i lomio drveće.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miroslav

    30. maj 2013 | 15:39

    Gradsko zelenilo treba da snosi odgovornost za drvece koje je padalo jer se vidi da je panj odavno istruleo zato sto je asfaltirano do samog drveta normalno da bitumen steti drvecu, ali nikoga to nije interesovalo kada je tako uradjeno mada nije tesko i da se ukloni drvece za koje ima rizik da mogu naneti stetu .samo nema ko to da radi bre!

  • K O N S T A N T I N...

    30. maj 2013 | 15:10

    kladim se da za ovo niko nece snositi odgovornost no sam vlasnik...

  • bgd

    30. maj 2013 | 17:00

    Jadna Micra , jos se smanjila. :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA