Muž porodio ženu u kolima kod Ade Ciganlije!

Dok je bračni par bio na putu do porodilišta, porođaj je počeo. Ženu porodio njen suprug koji je toliko bio uzbuđen da nije video ni kog je pola dete, niti je presekao pupčanu vrpcu

  • 3

Na autobuskoj stanici kod Ade Ciganlije Sonja Golubović Stojanović iz Bosanske Gradiške rano jutros je počela da se porađa na prednjem sedištu porodičnog automobila. Kako su bili na putu do porodilišta, porođaj je počeo, i nju je porodio - suprug.

Devojčica teška oko tri kilograma rođena je zdrava, a njenom dolasku na svet prisustovala je i njihova ćerkica od oko 4-5 godina koja je sedela na zadnjem sedištu.

Bračnom paru je pomogao prolaznik koji je odvezao automobil do najbliže bolnice, gde je presečena pupčana vrpca, a majka i beba smeštene na Odeljenje neonatalogije.

U razgovoru sa "Smedia" portalom, Sonja je rekla da se dobro oseća i da se nada da se i njen muž, koji trenutno nije sa njom, dobro oseća nakon stresa koji je preživeo u vozilu.

Doktorka Nada Macura je potvrdila da se ovo dogodilo, ali kako kaže, kada je ekipa stigla na lice mesta, zatekla je samo supruga koji je porodio ženu.

- Poziv je primljen u 6.30 sati. Javljeno je da se na autobuskom stajalištu kod Ade žena porađa. Poziv je primljen kao crveni, najhitniji - kaže dr Macura.

Kako ističe, porodica je iz Obrenovca.

- Kada je ekipa stigla na lice mesta, zatekla je samo muškarca koji je rekao da je on porodio ženu. Doktorka ga je pitala da li je presekao pupčanu vrpcu, on je odgovorio da nije. Toliko je bio uzbuđen da nije video ni kog je pola dete - objašnjava Macura. Doktorka ističe da je ekipa Hitne pomoći odmah pojurila za kolima u kojima su bili majka i dete.

U međuvremenu se javila žena koja je vozač tog automobila i rekla da su već otišli u GAK Višegradska, objašnjava Macura.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Smedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA