NOĆ UDESA: Povređene dve devojčice i čovek u invalidskim kolicima

U četiri saobraćajna udesa tokom noći u Beogradu povređeno je osam osoba

  • 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je osam osoba povređeno, od kojih jedna teže i među kojima su i dva deteta i jedan invalid u kolicima, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star 32 godine je u udesu oko 20.30 časova u Jakovu zadobio razderotinu glave, povrede grudnog koša, plućne maramice i trupa i prelom rebara i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Pet osoba je povređeno u udesu oko 19.30 časova u Bulevaru Despota Stefana 120. Jednogodišnja devojčica zadobila je povredu glave, devojčica uzrasta tri i po godine povredu glave, a devojka stara 20 godina istezanje vrata.

Muškarac star 32 godine zadobio je povredu glave, a muškarac star 30 godina povredu glave i osećao je bolove u vratu i u stomaku, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Muškarac star oko 29 godina, motociklista je rano jutros oko dva časa u Ulici Vojvode Stepe oboren, zadobio je povredu glave i potres mozga, ogrebotine lica i prevezen je u Urgentni centar.

Rano jutros oko pet časova na uglu ulica Terazije i Balkanska invalid u kolicima, muškarac star oko 45 godina, zadobio je razderotinu sa otokom i modricom na nosu, ali je odbio bilo kakvu saradnju sa lekarima, rekla je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA