DRINK & DRAW: Izložba crteža sa kafanskih stolova

Posetioci izložbe u kafiću JOAO moći će da nauče kako se crtaju profesionalni storibordovi, učestvuju u stvaranju optičkih igrački i nauče sve što treba o 3D animaciji

  • 0

U okviru DRINK & DRAW večeri, u kafiću JOAO, 15. juna od 17 časova biće priređena izložba malih umetničkih dela, koja su na stolovima ostavljali profesionalni crtači.

Oproštajno druženje (do sledeće sezone) biće uveličano predstavljanjem različitih autora, koji će za svojim stolovima ugostiti sve radoznale posetioce.

Domaćin će biti poznati strip crtač Bojan M. Đukić, jedan od organizatora festivala DRINK & DRAW, a između ostalog biće predstavljeni i stripovi Nemanje Moravića Balkanskog, strip autora koji živi i radi u Kanadi.

Ko želi da nauči kako se crtaju profesionalni storibordovi moći će da sedne za sto sa Danielom Mihajlovićem (frontmen benda Polyester Shock).

Redovna gošća na DRINK & DRAW večerima i maskenbalima Martina Imširagić, otvoriće odsek za animaciju (kod šanka) i zajedno sa gostima praviće zootrope i druge optičke igračke. Ivan Pavlović i Kostadin Martić iz 3D studija "Spring Onion" predstaviće školu animiranog filma i 3D animacije.

Već godinu dana DRINK & DRAW okuplja ljubitelje crtanja i stripa koji se jednom mesečno druže u kafiću JOAO. Profesionalni crtači, studenti i zaljubljenici u crtanje druže se i crtaju po stolovima prekrivenim papirom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA