Uskoro pada vlast i u opštini Čukarica?

Srpska napredna stranka je, navodno, ponudila DSS-u deo vlasti u Zemunu, ukoliko ta stranka pristane da raskine koaliciju sa Demokratskom strankom na opštini Čukarica

  • 2

Na opštini Čukarica trebalo bi da dođe do prekomponovanja vlasti jer je Srpska napredna stranka ponudila Demokratskoj stranci Srbije da uđe u vlast u Zemunu, ako ta partija na Čukarici raskine koaliciju sa Demokratskom strankom i formira vlast sa SNS.

Naime, kako piše dnevni list "Kurir", sve zavisi od toga kako će prelomiti DSS. Pored njih, naprednjacima na Čukarici podršku bi mogao da pruži i opštinski odbor LDP, kao i neki odbornici SPS, ali i DS.

Inače, u Čukarici je u toku protest naprednjaka "Opština nije privatna stvar".

- Naprednjaci su ponudili DSS da uđu u vlast u Zemunu ako DSS na Čukarici raskine koaliciju sa "žutima" i formira vlast s naprednjacima. Grupica koja vodi čukarički DSS je na svoju ruku to odbila i još se sprdala na račun naprednjaka, zbog čega su u odboru DSS u Zemunu pobesneli - ispričao je naš izvor iz DSS.

Većinu u opštini čine DS, DSS i koalicija oko SPS.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA