BURNA NOĆ: Udesi, porođaj u automobilu, dete palo sa visine...

U tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu povređene su tri osobe, šestogodišnjak povređen pri padu na Zrenjaninskom putu, dok je žena starosti 29 godina rodila zdravo dete u Bečmenu

  • 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, jedno dete je palo sa visine, a dogodio se i jedan porođaj u automobilu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Šestoipogodišnji dečak je sinoć oko 19.10 časova na Zrenjaninskom putu 125 pao sa visine od oko tri metra, zadobio povredu grudnog koša i prevezen je u Dečiju kliniku u Tiršovoj ulici, rekla je Macura.

Oko 21.15 časova zabeležen je porođaj u automobilu u naselju Bečmen, a žena stara 29 godina, drugorotka, rodila je zdravo dete, nakon čega je prebačena u GAK Zemun, rekla je Macura.

Dete je po rođenju stabilno disalo i u bolnicu je stiglo sa podvezanim pupčanikom, a žena je bila u porođajnom terminu.

Pešak star 45 godina je u udesu oko 21.25 časova u Ulici Lole Ribara u Železniku zadobio povrede glave, potres mozga i istezanje ramena i prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Ženska osoba stara oko 26 godina, biciklista, u udesu oko 21 čas u Bulevaru oslobođenja 341 zadobila je povredu glave i prevezena je u Urgentni centar, istakla je Macura.

U udesu oko 21.30 časova u Belom vrelu 30 u Belim vodama povređena je osoba stara 21 godinu, biciklista, koja je sa povredom glave prevezena u Urgentni centar, rekla je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug, Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA