Poginuo motociklista u naselju Altina

Aleksandar M. (29) poginuo je oko 14 sati u Dobanovačkoj ulici, kada se svojim motorom sudario sa "renoom" u kome su bile dve osobe

  • 12

U saobraćajnoj nesreći u Dobanovačkoj ulici u naselju Altina poginuo je motociklista Aleksandar M. (29), saznaje Telegraf.

Aleksandar, vatrogasac po struci, vozio je "Yamahu" Dobanovačkom ulicom i naleteo na desnu prednju stranu "renoa", za čijim je volanom bio Senad M. (33). U nameri da skrene i parkira se, Senad je svojim vozilom presekao put motociklisti, koji je nakon udarca preleteo "reno" i završio na kolovozu.

Prilikom leta ostao je bez kacige na glavi. Saobraćajna policija obavila je uviđaj u prisustvu sudije i tužioca. Telo je odneto na obdukciju. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti tragične nesreće.

Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, lekarske ekipe su po dolasku na mesto nesreće mogle samo da konstatuju smrt motocikliste, a dvema osobama iz putničkog vozila pružena je lekarska pomoć jer su bili u stanju šoka.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolega

    24. jun 2013 | 23:51

    Bez obzira na brzinu,kriv je vozac automobila.Aleksandar mi je bio dobar prijatelj i kolega.Pocivaj u miru i neka su ti siroki putevi nebeski.

  • Урош

    24. jun 2013 | 20:58

    Момци, немојте возити брзо моторе, не јурите, НЕ БРЖЕ ОД ЖИВОТА! Схватите да вас многи не виде на путу.. Не искушавајте срећу!

  • Sale

    25. jun 2013 | 01:11

    Yoyo...koji je tebi? Toliko di pazljivo procitao i pogledao sliku?Vozac auta je skrenuo u levo i presekao put motoristi!!! Po udaljenosti motora i tela motoriste on nije vozio brze od 60-80km/h. Ostecenje na autu je adekvatno toj brzini...momak nije imao srece da je izgubio kacigu u letu. Neka mu je laka zemlja.Porodici saucesce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA