Vozač vozića na Adi saslušan, vlasnica psa napustila Urgentni pre dolaska policije

U policiji kažu da je zapisnik sa uviđaja prosleđen Tužilaštvu, a da sa vlasnicom psa nisu razgovarali jer je napustila Urgentni centar odmah po ukazivanju pomoći

  • 6

Incident koji se dogodio na Adi Ciganliji u nedelju, 7. jula, kada je turistički vozić udario psa i povredio njegovu gazdaricu, mogao bi da dobije epilog na sudu.

Vest o tome šta se uopšte dogodilo na Adi prva je "u etar" pustila pevačica Marija Šerifović. Ubrzo se oglasila i uprava JP "Ada Ciganija", koja je saopštila da je brzom reakcijom vozača turističkog vozila izbegnut veći incident:

- Oko 14 časova kod restorana "Koketa", na Makiškoj strani Ade Ciganlije, došlo je do incidenta kada je vozić koji  svakodnevno prevozi posetioce Ade krenuo sa stajališta. Sugrađanka koja je na Adu došla sa svojim psom  zadobila je povredu ruke kada je pokušala da zaustavi psa jer je iznenada istrčao pred vozić. S obzirom  da ovo vozilo ne razvija veliku brzinu, vozač je mogao brzo da reaguje i ukoči. Očevici iz kafića su pozvali Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla, a policija je izašla na lice mesta da izvrši uviđaj.

U policiji za Telegraf kažu da je zapisnik sa uviđaja prosleđen Tužilaštvu:

- Sugrađanka je primljena u Urgentni centar sa lakšim povredama, ali je napustila tu ustanovu pre nego što je patrola stigla, tako da sa njom nije obavljen razgovor. Sa druge strane, policija je razgovarala sa vozačem vozića i uviđaj sa lica mesta prosleđen je Tužilaštvu. Vozač je rekao da je pas istrčao pred vozić, a da je sugrađanka istrčala za njim i tada zadobila povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobronije

    9. jul 2013 | 18:11

    Ko je dozvolio sugradjanki da sa psom sheta po zoni izvorishta pitke vode.Ima tabla sa natpisom o zabrani,oci da ti ispadnu.Vlasnica psa je jedini krivac,a i donekle i uprava Ade,koja ne sprecava bezobrazne vlasnike pasa da se shetkaju gde pozele.

  • LastHope

    9. jul 2013 | 16:20

    A pevaljka konstantno cvrkutala po tom tviteru-jel' dobila neki lajk barem?

  • beast from the east

    9. jul 2013 | 22:51

    Jel odsluzila vojni rok pevaljka? Kao da je komadant

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA