Umrla žena koja se polila benzinom i zapalila

Žena starosti između 40 i 50 godina, koja je izgorela po celom telu, podlegla je povredama. Pored nje u Banjičkoj šumi su pronađene dve flaše u koje je najverovatnije pretakala benzin kupljen na obližnjoj pumpi

  • 9

Žena starosti od 40 do 50 godina danas se u Banjičkoj šumi, kod pumpe u Bulevaru oslobođenja, polila benzinom i zapalila, rečeno je u informativnoj službi MUP-a.

Kada je Hitna pomoć stigla, očevici kažu da je žena, čiji identitet nije poznat, izgorela po celom telu i da je bila neprepoznatljiva. Kako B92 saznaje, ona je preminula u Urgentnom centru.

Nesrećnu ženu su prvo primetili građani koji su trenirali na obližnjim spravama.

- Bilo je jezivo. U jednom trenutku smo primetili da u šumi gori vatra. Potrčali smo da vidimo šta se dešava i videli kako žena gori. Plamen je bio ogroman. Počeli smo na nju da bacamo pesak i sve što smo uspeli da nađemo, kako bi što pre ugasili vatru. U tom momentu je stigao i policajac koji je na nju bacio pancir - kaže za "Blic" Slavoljub Vasiljević koji je učestvovao u spasavanju žene.

Ženina odeća je bila natopljena benzinom koji je kupila na obližnjoj pumpi. Benzin je u šumu donela u dve kantice, a pored nje su pronađene i dve flaše u koje je najverovatnije pretakala benzin.

(Telegraf.rs / Izvor: Beta, Blic, B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija Ovuka

    23. jul 2013 | 12:10

    Uzasno...sta he tu nesretnicu navelo na taj strasni cin :-(

  • nadia

    23. jul 2013 | 14:22

    Ljudi ne vide izlaze vise, docekali starost, da budu gladni/zedni i na ulici . Sve vise ce se desavati ovakve stvari. Sramota, u kakvom sistemu zivimo ili si bogat ili si siromah

  • Milorad Bobot

    23. jul 2013 | 15:51

    PA DRŽAVA MORA MORA REAGOVATI ,JER TRANZICIJA NIJE USPELA NAROD JE NA IVICI LUDILA I TEŠKE DEPRESIJE ,OVAKO LOŠE NIJE BILO NI ZA VREME RATA ,BOMBARDOVANJA I OSTALIH UŽITAKA KOJE NAM JE PRUŽILA MOŽELI SLOBODNO DA SE KAŽE EU I AMERIKA SAD, A O KRIMINALU PRI PRODAJI FIRMI...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA