NAJVEĆI KLIMA-UREĐAJ: Knjazova kapija osveženja na Adi Ciganliji

Knjazova kapija osveženja na Adi Ciganliji tokom celog leta činiće vazduh prijatnijim, a temperature podnošljivijim za sve one koji bi da pobegnu od letnjih vrućina

  • 2

Kompanija "Knjaz Miloš" osmislila je način da sugrađanima koji dolaze na gradsko kupalište Adu Ciganliju pruži najjače osveženje. Na šetalištu kod restorana Jezero napravljen je najveći "klima-uređaj" u gradu.

Koristeći vodu pod pritiskom od 75 bara, taj spoljni osveživač vazduha stvara ultrafine čestice koje slobodno lete u vazduhu i stvaraju maglu od vodene pare. Čista vodena magla je praktičan način stvaranja prijatne temperature vazduha koja će dodatno osvežiti sve one koji traže beg od letnje žege i pružiti im najjače osveženje tokom toplih letnjih dana.

Prolaznici ne kriju oduševljenje tom idejom i rashlađenjem koje pruža optimalnu temperaturu i vlažnost vazduha koji prijaju koži, naročito posle dana provedenog na suncu. Knjazova kapija osveženja biće postavljena na Adi Ciganliji tokom celog leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    24. jul 2013 | 22:38

    Konacno nesto lepo i pametno...Ja sam taj sistem video u Las Vegas-u pre 15 godina. Lepo je ici u korak sa svetom........

  • péki

    25. jul 2013 | 00:14

    Koji korak sa svetom ako kasnimo 15 godina? U svakom slucaju nesto lepo i prijatno za sugradjane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA