AERODROM: 168 mobilnih telefona pronađeno kod muškarca (FOTO)

Kod osumnjičenog je pronađeno i 112 kompleta opreme za mobilne telefone i 26 kompleta opreme za foto-aparate, tablet računar i ajpod

  • 7

Kod jednog državljanina Srbije (59) iz Beograda granična policija je pronašla 168 mobilnih telefona, 11 digitalnih foto-aparata i sedam objektiva za foto-aparate.

Kako je saopšteno u MUP-u Srbije, kod osumnjičenog je, nakon što je prešao graničnu carinsku liniju na Aerodromu "Nikola Tesla" pronađeno i 112 kompleta opreme za mobilne telefone i 26 kompleta opreme za foto-aparate, tablet računar i ajpod.

U rad su uključeni i službenici Carinske ispostave na Aerodromu, a državljanin Srbije je, u prisustvu branioca, saslušan zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.

Osumnjičeni je tehničke uređaje doneo iz Hong Konga, letom preko Ciriha, a akcija je sprovedena  u sklopu svakodnevnih aktivnosti na suzbijanju prekograničnog kriminala.

Ponađena roba je nova, a po fakturama koje je osumnjičeni posedovao kod sebe, vredi oko 70.000 evra, ali postoje indicije da je vrednost navedena u fakturama umanjena.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana11

    25. jul 2013 | 16:58

    Kako sta biva sa robom? Pa moraju I carinici I policija nesto da zarade, uzimaju je I prodaju po njima povoljnim cenama... Srbija je to...

  • Урош

    25. jul 2013 | 16:30

    Шта ће бити са овим стварима?! СТАВИТЕ ТО НА АУКЦИЈУ, ПОБОГУ! ПРОПАДА ТЕХНИКА, АУТОМОБИЛИ, МАШИНЕ, КОЈИ СУ ЗАПЛЕЊЕНИ, А НЕ ПРОДАЈУ СЕ..

  • Chedomir

    25. jul 2013 | 16:32

    Jel ovo posle ide na licitaciju? Sta uopste biva sa zaplenjenom robom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA