IZMENE ZBOG RADOVA: Tramvaji menjaju trase tokom vikenda

Zbog popravke tramvajske skretnice i kontaktne mreže u ulicama Cara Dušana i Tadeuša Košćuska, od 27. jula, 30 minuta posle ponoći, biće izmenjen režim gradskog prevoza

  • 0

Zbog popravke tramvajske skretnice i kontaktne mreže u ulicama Cara Dušana i Tadeuša Košćuska od 27. jula, 30 minuta posle ponoći biće izmenjen režim rada linija gradskog prevoza

Izmene režima GSP će trajati do ponedeljka, 29. jula, do 3.30 sati, najavila je danas gradska uprava

Tramvaji sa linije 2 saobraćaće u oba smera, na relaciji: Pristanište – Glavna železnička stanica – Trg Slavija – Vukov spomenik – Omladinski stadion.

Tramvajska linije 5 se ukida, tramvajska linija 6 se pojačava, a tramvaji sa linije 10 saobraćaće na relaciji: Omladinski stadion – Banjica.

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza, a na relaciji Vukov spomenik – Pristanište saobraćaće lokalna autobuska linija sa oznakom 2A.

Biće uspostavljena i stajališta u smeru ka Pristaništu: u Ulici Tadeuša Košćuška, pre raskrsnice sa Ulicom cara Dušana i u visini postojećeg tramvajskog stajališta "Kalemegdan" kao i u Karađorđevoj ulici u zoni Pristanista.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA