ZBOG PUCANJA CEVI: Izmene saobraćaja na Bulevaru kralja Aleksandra

Tramvajske linije 5, 6, 7 i 14 su izmenjene, od Vukovog spomenika do Ustaničke ulice saobraćaće autobusi

  • 0

Tramvaji na linijama 5, 6, 7 i 14 preusmereni su u pravcu Omladinskog stadiona, zbog pucanja vodovodne cevi na Bulevaru kralja Aleksandra.

Kako je rekao dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović, uvedeni su autobusi koji saobraćaju od Vukovog spomenika do Ustaničke ulice i očekuje se da će ova izmena biti na snazi do završetka tekućih radova, odnosno do oko podneva.

Podsetimo, na Bulevaru kralja Aleksandra, u blizini Cvetkove pijace, u nedelju 4. avgusta oko 17 časova jedan automobil "propao" je kroz asfalt.

Na beogradskim ulicama saobraća 940 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 86 tramvaja, 62 trolejbusa i 792 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Inače, saobraćaj u prestonici blago je pojačan na prilazima gradu.

- Saobraćaj je blago pojačan na Ibarskoj i Savskoj magistrali, Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, Smederevskom putu počev od Kaluđerice, u pravcu prema centru Beograda - rekao je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Tokom dana na autoputu i "Gazeli" povećan je u oba smera broj vozila sa stranim registarskim oznakam koja su u tranzitu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA