DOB organizuje prvu radnu akciju u 21. veku!

Na Međunarodni dan mladih, 12. avgusta u 11 časova, zaposleni u Domu omladine Beograda sa prijateljima iz JKP "Zelenilo Beograd" i mladima iz Udruženja učesnika ORA, okupiće se na Platou Milana Mladenovića, sa ciljem da urede prostor ispred Doma omladine

  • 2

Dom omladine Beograda, u saradnji sa JKP "Zelenilo Beograd" i brigadirima iz Udruženja učesnika omladinskih radnih akcija Čukarica, organizuje prvu u nizu planiranih radnih akcija.

Na Međunarodni dan mladih, 12. avgusta u 11 časova, zaposleni u Domu omladine Beograda sa prijateljima iz JKP "Zelenilo Beograd" i mladima iz Udruženja učesnika ORA, okupiće se na Platou Milana Mladenovića, sa ciljem da ovaj lep i prometan prostor ispred Doma omladine urede, oplemene i svim sugrađanima – bilo onima koji dolaze na naše programe, bilo prolaznicima, ili turistima, omoguće da u lepom i prijatnom ambijentu provedu vreme i odmore se.

Ova radna akcija samo je početak sređivanja prostora Doma omladine Beograda – od jeseni, mladi Beograda biće uključeni u projekat uređenja holova i unutrašnjosti DOB-a, kako bi prostor prilagodili svojim potrebama i učinili ga funkcionalnim i prijatnim ambijentom u kojem će na kvalitetan i sadržajan način provoditi vreme.

U večernjim časovima 12. avgusta Dom omladine pripremio je i prigodan program kojim će biti obeležen Međunarodni dan mladih.

U 19 časova, kao uvod u centralni program večeri, u Galeriji Doma omladine Beograda biće otvorena izložba slika "Amerika - srpski slikari Americi". Organizatori izložbe su Ambasada SAD, Američki kutak i Dom omladine Beograda.

Glavni program obeležavanja ovog važnog datuma, koji povezuje omladince na svim kontinentima, biće besplatan koncert srednjoškolskih bendova.

Podsećamo da je zidić ispred Doma omladine Beograda od juna meseca i jedno od veoma aktivnih koncertnih mesta u gradu. Dom omladine je tokom leta pokrenuo akciju besplatnih koncerata svakog petka od 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    10. avgust 2013 | 10:39

    Како су само "хумани" ови американци и спонзоришу акцију улепшавања града и дружење младих?! Има ли "племенитије" државе од САД? Злочиначки лицемери!

  • Mia

    10. avgust 2013 | 20:42

    ...i nece biti kozarackog kola,cim su ameri pocasni gosti :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA