DOĐITE NA ĐUSKANJE: Remixuj svoju pesmu uz Knjaz Remix! (VIDEO)

Uz klupsku muziku i DJ-eve, a uz pomoć jedinstvene RFID tehnologije, posetioci Ade Ciganlije moći će da upravljaju pojedinačnim instrumentima i sami remixuju melodije u Knjazovom "Remix boxu"

  • 1

Na početku šetališta sa novobeogradske strane, kod Centra vodenih sportova, svi posetioci Ade Ciganlije moći će da posete Knjazov "Remix box", dožive jedinstveno iskustvo i dobro se zabave. Uz klupsku muziku i DJ-eve, a uz pomoć jedinstvene RFID tehnologije, posetioci će moći da upravljaju pojedinačnim instrumentima i sami remixuju melodije i pesme.

Nezaboravna Knjaz Remix zabava trajaće svakoga dana, od 24. avgusta do 7. septembra, od 10 do 20 časova.

Na ulazu u Remix box, posetioci će dobijati posebne kartice koje predstavljaju određene instrumente i zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji pokreću zvuke, dajući ritmove muzici DJ-eva. RFID je tehnologija putem koje slanjem niskofrekvetnih radio talasa dva objekta komuniciraju i aktiviraju određenu predefinisanu akciju. Tako će svaka ekipa po ulasku moći da uživa u neverovatnoj atmosferi, klupskom zezanju i jedinstvenim zvucima koje će sami "odsvirati". Dođite i vi na đuskanje!

Knjaz Remix je najnoviji proizvod kompanije Knjaz Miloš u kategoriji gaziranih bezalkoholnih napitaka. Pravu eksploziju zdravog osveženja sa ukusima jabuke i kruške čini idealna mešavina gazirane mineralne vode Knjaz Miloš i 10 odsto voćnog soka, a bez veštačkih zaslađivača. Kao jedinstven proizvod na tržištu, novitet iz Knjaza namenjen je svim ljubiteljima kvalitetnog osveženja, prirodne arome i dobrog ukusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA