ANTIĆ: Čekamo stav Vučića o gradskoj vlasti

- Lider SNS-a u ovom trenutku ima veliku popularnost među građanima i možda najveći legitimitet da priča o takvim stvarima - kaže donedavni predsednik Skupštine grada Beograda

  • 1

Članovi Socijalističke partije Srbije još nisu imali zvanične razgovore o sudbini koalicije u gradskoj vlasti u Beogradu, izjavio je danas novi ministar saobraćaja Srbije i donedavni predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić, i dodao da se o tom pitanju očekuje stav prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

- Gospodin Vučić još nije izašao sa bilo kakvim stavom za situaciju u Beogradu, a on u ovom trenutku ima veliku popularnost među građanima i možda najveći legitimitet da priča o takvim stvarima. Dok to ne bude, sve ostale priče mogu da shvatim kao podgrevanje političke atmosfere - rekao je on gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

Antić je ocenio da je njegov odlazak sa mesta predsednika Skupštine grada Beograda na ministarsku funkciju "ustalasao celu situaciju" i pokrenuo priče o prekompoziciji gradske vlasti, gde su koalicioni partneri socijalisti i demokrate.

- Sad se otvaraju različite opcije i o njima treba razgovarati - rekao je on, i dodao da smatra da je to tema koju treba razmotriti pre svega sa partnerima, a ne u javnosti, ali da "još ne postoje pretpostavke za takav razgovor".

Antić je dodao da se lider socijalista i premijer Ivica Dačić, takođe, još nije izjašnjavao u javnosti o tome, već je "izašao s odgovorima na novinarska pitanja koja su posledica različitih izjava ljudi iz SNS-a".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostap Bender

    6. septembar 2013 | 17:17

    Antiću, valjda si hteo reći da ćemo imati most anfas ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA