• 1

Bez gužvi na šalterima EDB-a

Elektrodistribucija Beograda na svim punktovima povećala je broj šaltera, koji će raditi i vikendom, kako bi se izbegle gužve pri plaćanju računa

  • 1

Elektrodistribucija Beograda preduzela je sve mere kako bi što brže i efikasnije izašla u susret svim zahtevima Beograđana, te je na svim punktovima povećan broj šaltera koji će raditi i vikendom.
Kupci električne energije koji na računu PD Elektrodistribucije Beograd imaju pretplatu, nema potrebe da lično dolaze na šaltere PD EDB i podnose zahtev za prebacivanje novčanih sredstava. Sva sredstva biće automatski prebačena na račun "EPS Snabdevanja“.

- Ukoliko kupac električne energije želi da podigne višak novca, treba na šalteru PD Elektrodistribucije Beograd da lično zakaže isplatu - kažu iz ovog preduzeća.
Novo preduzeće "EPS Snabdevanje" sklopilo je ugovor sa "Bankom poštanska štedionica" i ostalim poslovnim bankama o plaćanju računa putem trajnog naloga. Takvih kupaca je u Beogradu 17.000 ili 2%. Takođe, novo preduzeće "EPS Snabdevanje" sklopilo je ugovor sa "Bankom poštanska štedionica" o instaliranju POS-terminala, na šalterima svih distribucija, kako bi omogućili kupcima električne energije pored gotovinskog plaćanja računa i bezgotovinski, putem platnih kartica, a takvih je oko 20%.
Sporazum o regulisanju starog duga kupci električne energije mogu da potpišu do 30. novembra 2013. godine. Na šalterima PD EDB uplate su bez provizije.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima