• 1

Bez gužvi na šalterima EDB-a

Elektrodistribucija Beograda na svim punktovima povećala je broj šaltera, koji će raditi i vikendom, kako bi se izbegle gužve pri plaćanju računa

  • 1

Elektrodistribucija Beograda preduzela je sve mere kako bi što brže i efikasnije izašla u susret svim zahtevima Beograđana, te je na svim punktovima povećan broj šaltera koji će raditi i vikendom.
Kupci električne energije koji na računu PD Elektrodistribucije Beograd imaju pretplatu, nema potrebe da lično dolaze na šaltere PD EDB i podnose zahtev za prebacivanje novčanih sredstava. Sva sredstva biće automatski prebačena na račun "EPS Snabdevanja“.

- Ukoliko kupac električne energije želi da podigne višak novca, treba na šalteru PD Elektrodistribucije Beograd da lično zakaže isplatu - kažu iz ovog preduzeća.
Novo preduzeće "EPS Snabdevanje" sklopilo je ugovor sa "Bankom poštanska štedionica" i ostalim poslovnim bankama o plaćanju računa putem trajnog naloga. Takvih kupaca je u Beogradu 17.000 ili 2%. Takođe, novo preduzeće "EPS Snabdevanje" sklopilo je ugovor sa "Bankom poštanska štedionica" o instaliranju POS-terminala, na šalterima svih distribucija, kako bi omogućili kupcima električne energije pored gotovinskog plaćanja računa i bezgotovinski, putem platnih kartica, a takvih je oko 20%.
Sporazum o regulisanju starog duga kupci električne energije mogu da potpišu do 30. novembra 2013. godine. Na šalterima PD EDB uplate su bez provizije.
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima