• 2

Hotel Beograd ponovo vraćen vlasnicima

Agencija za restituciju donela je više od 6.000 prvostepenih odluka, što je 30 odsto od broja podnetih zahteva. Rešenja o vraćanju Hotela "Beograd" i "Splendid" starim vlasnicima poništilo je Ministarstvo finansija i privrede

  • 2

Direktor Agencije za restituciju Strahinja Sekulić izjavio je da je ta agencija donela novo rešenje kojim Hotel "Beograd" opet vraća starim vlasnicima.
Sekulić je novinarima rekao da su se i Pravobranilaštvo i Železnice Srbije, u čijem sastavu posluje taj hotel, žalili na to rešenje i da se sada čeka drugostepena odluka.

Rešenja o vraćanju "Beograda" i Hotela "Splendid" starim vlasnicima poništilo je Ministarstvo finansija i privrede.
Sekulić je rekao da se slučaj "Splendida" čija je privatizacija nije uspela, nalazi na sudu.
On je naveo da je do sada Agencija za restitucija donela više od 6.000 prvostepenih odluka što je 30 odsto od broja podnetih zahteva.
Do kraja iduće, 2014. godine planiramo da rešimio 50 odsto zahteva, a do kraja mandata sadašnje vlade 80 odsto, rekao je Sekulić.
(Telegraf.rs / Beta)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Del-boy

    ma šta vraćate predratnim lopužama!

  • Lud Zbujen

    Zanimljivo moj deda kada je trazio da mu se vrati skoro 50 hektara zemlje kod oplenca samo je dobio opomenu da mu to nije pametno

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima