ĐILAS: Nije mi jasan SPS

- Logično je što SNS, koja je opozicija u Beogradu, želi da dođe na vlast, ali ne deluje logično da SPS iz čista mira želi da menja vlast - kaže gradonačelnik Beograda

  • 12

Lider Demokratske stranke i gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas izjavio je da je u glavnom gradu urađeno mnogo toga, da su postignuti dobri rezultati i da mu nije jasno kako SPS, koji u Skupštini grada čini većinu zajedno sa DS-om, može da bude nezadovoljna radom u Beogradu i da zahteva promene.

- Ako je već rađeno dobro u Beogradu, pa i (Aleksandru) Antiću to bila preporuka (za funkciju minsitra), onda mi nije jasno kako SPS može sada da bude nezadovoljan rezultatima rada u Beogradu i da smatra da tu nešto treba da se menja - zapitao je Ðilas, gostujući na B92.

On je ocenio da je logično što SNS, stranka koja je opozicija u Beogradu, želi da dođe na vlast, ali da "ne deluje logično da SPS iz čista mira želi da menja vlast".

Ðilas nije mogao da odgovori na pitanje hoće li Beograd uskoro dobiti novog predsednika Skupštine.

- Videćemo da li će SPS dati predog, da li će smatrati da se izglasava nepoverenje gradonačelniku. Svi koji to rade treba posle da pogledaju Beograđane i kažu zašto su to radili - rekao je Ðilas.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dude88

    10. septembar 2013 | 12:39

    Ni ti nama nisi jasan

  • MilanCh

    10. septembar 2013 | 12:31

    Mnogo je nelogicnosti. Realno, niko do sada nije uradio kao Djilas u Beogradu, ali je isto tako realno i da opozicija u gradu trazi i kritikuje. Ovo sto radi SPS nije logicno, apsurdno je.

  • zupljanin

    10. septembar 2013 | 12:51

    Tako ti i treba Dragane Djilasu,tako,jer i ti si se na isti način obrußio na kosliciju u Aleksandrovcu,preko svog Dr Katančevića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA