MBA FAIR: Septembar je mesec kada proaktivni odlučuju o svojoj budućnosti

Na MBA Sajmu očekuje se 15 izlagača - vodećih evropskih, američkih i domaćih univerziteta, fakulteta i škola, spremnih da daju savet za dalji razvoj vaše karijere

  • 0

Jubilarni 10. Međunarodni sajam master, MBA i doktorskih studija, stipendija, profesionalnog razvoja i korporativnog treninga - MBAfair™ 2013 - ponudiće svima onima koji žele da unaprede svoja znanja i sposobnosti, pregršt novih informacija, uputstava i kontakata koje im mogu biti od koristi u procesu daljeg obrazovanja.

Osnovan 2006. godine, MBAfair™ izgradio je reputaciju zasnovanu prvenstveno na predstavljanju najboljih biznis škola iz Amerike, Austrije, Engleske, Italije, Francuske i Srbije.

MBAfair™ pruža posetiocima jedinstvenu priliku da upoznaju predstavnike najboljih fakulteta i centara za neformalno obrazovanje- sve pod istim krovom. Prisustvujući ovom događaju zainteresovani će naučiti više o mogućnostima daljeg školovanja, dobiti savete kako bi njihovo napredovanje i dalje usavršavanje išlo u pravom smeru, imaće priliku da se upoznaju sa opcijama studiranja u inostranstvu putem stipendija, koje celu priču čine dosta realnijom i pristupačnijom. Predstavnici fakulteta su ovde samo da bi vam pružili odgovore na vaša pitanja.

Očekuje se 15 izlagača - vodećih evropskih, američkih i domaćih univerziteta, fakulteta i škola.

U pratećem programu biće organizovana predavanja i radionice o leadership-u i stipendijama na kojim će moći svi zainteresovani da prisustvuju. Posetioce očekuju i nagradne igre, gde dobitnike očekuju kursevi iz oblasti PR-a, HR-a i engleskog jezika, kao i najpopularnije knjige iz menadzmenta i marketinga.

Radi ostvarivanja vizije MBAfair™-a da olakša put što većeg broja mladih ljudi u donošenju bitnih odluka i pravog izbora u njihovom daljem obrazovanju, ulaz je i ove godine besplatan, a sve što je potrebno je registracija OVDE ili na ulazu na dan sajma.

Detaljnije na https://www.facebook.com/mbafairbg , www.mbafair.net

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA