ROBNA KUĆA NA TERAZIJAMA: Otvaranje nove DM filijale

U četvrtak na otvaranju nove DM filijale u Robnoj kući na Terazijama usluživaće vas glumci Beogradskog dramskog pozorišta, a za najmlađe tu je face painting i animatori

  • 0

Novi prodajni objekat DM-a otvara se u četvrtak 26.septembra na mestu na kome je 2004. godine otvorena prva DM filijala, tačnije u Robnoj kući Beograd na Terazijama. Ovo je ujedno 50. po redu otvaranje objekata ovog brenda.

Tim povodom, svim našim kupcima smo spremili atraktivne popuste i do 55 odsto na odabrane proizvode, vredne nagrade, mnoštvo poklona, kao i najbolju zabavu za naše najmlađe posetioce uz druženje sa Sportakusom, animatorima i uz nezaobilazni face painting.

Najlepši deo otvaranja, predstavljaće humanitarna prodaja u periodu od 17 do 18 časova, kada će glumci Beogradskog dramskog pozorišta raditi na kasi i sav prihod će biti doniran prihvatilištu za decu http://www.prihvatiliste.rs/.

Usluživaće vas Vesna Čipčić, Jelisaveta Orašanin, Slobodan Boda Ninković i Marko Živić koji će vašu kupovinu učiniti još prijatnijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA