• 13

JOVIČIĆ: O daljim koracima odlučivaće najviši organi stranaka

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Jovičić rekao je da vlast u Beogradu mora da bude poštena i odgovorna. On je rekao i da će se praviti analize rada javnih preduzeća u Beogradu i da će biti smenjeni i sankcionisani oni koji su loše radili

  • 13

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Jovičić najavio je da će narednih dana najviši stranački organi razgovarati o promeni vlasti u Beogradu i daljim koracima s obzirom na to da je Dragan Đilas razrešen funkcije gradonačelnika.
Jovičić je u Skupštini grada, gde je završena sednica na kojoj je Đilas razrešen, rekao da ne želi da spekuliše o tome da li će biti izbora u glavnom gradu ili će biti stvorena nova većina.

“- O svakom daljem koraku moraće da odlučuju najviši organi stranaka” - rekao je Jovičć i dodao da vlast u Beogradu mora da bude poštena i odgovorna. On je rekao i da će se praviti analize rada javnih preduzeća u Beogradu i da će biti smenjeni i sankcionisani oni koji su loše radili.
Jovičić je još jednom ponovio da je Đilas razrešen u skladu sa Statutom i zakonom i da je danas pokazano šta Beograđani zaista žele.
FOTO TANJUG

FOTO TANJUG


“- Narednih dana će se razgovarati o daljim koracima kako bi krenuli u oštru borbu protiv korupcije, a podaci koje smo do sada iznosili su samo vrh ledenog brega” - rekao je Jovičić. On je dodao da će sve dobre inicijative koje su postojale u gradu biti nastavljene kao i da Skupština grada ima rok od 30 dana da izabere gradonačelnika.
Na pitanje da li očekuje da Đilas će u tom periodu, pošto će do tada vršiti funkciju gradonačelnika, da uradi nešto loše u gradu i da sklopi neke nepovoljne projekte, Jovičić je rekao da je neophodno da grad funkcioniše na najbolji način i da se nada da u tehničkom delu neće biti opstrukcije.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misa

    Ajde pozuri, da ne zakasnis na paradu...

  • Makarije

    Evo na voždovcu su već dugo, šta bi sa onim nadvožnakom gde su se slikali sa smećem, koliko vidim i dalje je tamo,...

  • Lea

    Svi koji su zeleli sns izvolite uzivajte

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima