„BG voz” ponovo vozi na 15 minuta

  • 0

Vozovi iz sistema „BG voza” ponovo saobraćaju po redovnom, svakodnevnom redu vožnje, izjavio je Stanko Kantar, iz Direkcije za javni prevoz.

– Tokom prošle sedmice, zbog vanredne situacije, „Bg voz” je saobraćao po vikend odnosno prazničnom režimu. Između Batajnice i Pančevačkog mosta, svakog radnog dana „BG voz” ima 105 polazaka. U vreme velikih snežnih padavina „Bg voz” je saobraćao redovno i uspešno. Zakašnjenja u špicu su bila minimalna, ne veća od pet minuta – precizirao je Kantar.

Radno vreme linije Pančevaki most – Batajnica je od 6 do 22.30 časova svakodnevno, sa planiranim intervalom sleđenja kompozicija od 15 minuta radnim danima, u špicevima od 6 do 9 i od 14 do 18 časova, 30 minuta radnim danima u periodima van špica, 30 minuta subotom od 6 do 12 časova, a 60 minuta subotom tokom ostalog dela dana i 60 minuta celodnevno nedeljom i državnim praznicima.

Na trasi od Pančevačkog mosta do Batajnice ima devet stanica i to: „Pančevački most”, „Vukov spomenik”, „Karađorđev park”, „Beograd centar – Prokop”, „Novi Beograd”, „Tošin bunar”, „Zemun”, „Zemun polje” i „Batajnica”.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA