PET UDESA U BEOGRADU: Dete među dvoje teško povređenih

Ukupno sedam osoba je povređeno u saobraćajnim nesrećama tokom noći, navodi Hitna pomoć

  • 0

Tokom noći u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je sedam osoba povređeno, od kojih dve teže, među kojima i jedno dete, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dve osobe su povređene, od kojih jedna teško, u sudaru automobila i autobusa sinoć oko 23.25 časova na autoputu na Novom Beogradu, rekla je Macura.

Vozač je zadobio tešku povredu glave, prelom obe podlaktice, povredu grudnog koša, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, istakla je Macura.

Suvozač, muškarac star 34 godine, zadobio je povrede glave i grudnog koša, prelom kostiju i istezanje ramena, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, navela je Macura.

U udesu u Bulevaru Kralja Aleksandra kod Vukovog spomenika oko 20.55 časova teže je povređeno dete koje je sa prelomom levog stopala prevezeno u Dečiju kliniku u Tiršovoj ulici, kazala je Macura.

Motociklista, muškarac star 31 godinu, u udesu oko 1 čas na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Krfske zadobio je povredu stomaka i istezanje vrata, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star 28 godina, vozač, u udesu oko 23.15 časova na Novom novosadskom putu zadobio je povredu glave, a prevezen je neurohirurgu u Urgentni centar, navela je portparol Hitne pomoći.

U udesu oko 19.25 sati u Ulici Patrijarha Joanikija muškarac star 41 godinu zadobio je povredu glave i oguljotine oba kolena, a žena stara 35 godina povredu glave, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA