Kolosej: Uprava Ušća sprečava funkcionisanje bioskopa

- Imajući u vidu dugogodišnju dobru saradnju, a pogotovo interes naših gostiju, "Kolosej" će pokušati da sa upravom TC "Ušće" dogovori mogućnosti za rešavanje nastale situacije - navedeno je u saopštenju

  • 3

Uprava "Koloseja" (Strike Investments) saopštila je danas da su "iznenada i na protivpravan način sprečeni od strane uprave i obezbeđenja Tržnog centra "Ušće" da koriste i omoguće funkcionisanje bioskopa, kuglane, slot kluba i drugih zabavnih sadržaja".

- Imajući u vidu dugogodišnju dobru saradnju, a pogotovo interes svih naših cenjenih gostiju, "Kolosej" će pokušati da sa upravom TC "Ušće" dogovori mogućnosti za rešavanje nastale situacije - navedeno je u saopštenju "Strike Investmentsa" povodom zatvaranja bioskopa "Kolosej".

U "Ušću" kažu da "bioskop, kuglana i kazino neće biti na raspolaganju posetiocima u kraćem vremenskom periodu".

- Prostor će uskoro biti ponovo otvoren sa istom namenom i bogatom ponudom, interesantnom i jedinstvenom za posetioce - stoji u zvaničnom saopštenju TC "Ušće" dostavljenom Tanjugu.

Distributerske kuće su početkom ove sedmice dobile informaciju da "Kolosej" do daljnjeg neće raditi bez obrazloženja zbog čega je jedan od najposećenijih bioskopa u Beogradu iznenada zatvoren.

Predstavnici "Milenium filma" i "Taramaunta" u izjavi Tanjugu rekli su da su neprijatno iznenađeni tom vešću i da zatvaranje "Koloseja" predstavlja ozbiljan udarac.

- "Kolosej" je bioskop koji je, što se naših filmova tiče, činio oko 35 posto tržišta. Imajući u vidu opšte uslove na tržištu, možete razumeti šta jedan bioskop, ako ima toliki udeo, znači ne samo za nas, već i za druge distributere koji se bore da bioskop kao takav opstane kod nas - rekla je Danijela Milošević iz "Taramaunta".

Ona je primetila da je srpsko tržište od 2008. godine sa otvarenjem novih bioskopa, prvo "Stera", sada "Sinepleksa" u "Delta sitiju", pa "Koloseja" i "Arene" u Novom Sadu, krenulo da napreduje i da zatvaranje "Koloseja" za njih predstavlja svojevrstan udarac, jer je to jedan od najpopularnijih bioskopa u regionu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    27. septembar 2013 | 12:50

    Zapelo je oko para, ne placaju i TC Usce ih samo odjavilo... Ahh, ti Slovenci stalno prave probleme a pare ne vade :-)

  • jery

    27. septembar 2013 | 16:35

    Isti slučaj sa hotelom Life Design u Balkanskoj... Samo za struju duguju oko 10 miliona dinara.... sad su unajmili priv.obezb.da ih slučajno neko ne napadne... štetočine.

  • Harmoni

    27. septembar 2013 | 16:44

    Zmogovanje s naravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA