Štanglom pretukli ženu koja vozi tramvaj i momka koji je hteo da je brani!

Trojica napadača su uletela u tramvaj na liniji 5, na okretnici u Ustaničkoj ulici, pre samog polaska vozila iz stanice. Napali su ženu vozača i putnika (16) koji im se suprotstavio

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Robert Kumerle
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksa

    28. septembar 2013 | 14:43

    Krajnje je vreme da se uvedu kamere za nadzor u vozila gradskog prevoza.

  • Marija

    28. septembar 2013 | 13:43

    Evo, jos jedna odbrana tradicionalnih vrednosti! Tako je to kada se drzava sklanja huliganima sa puta, a ljudima koji postuju zakon, ogranicava slobode. Tako je to kada se javnost samozadovoljno tapse po ledjima na krsenje prava svih onih koji nisu u vecini ili pak njima po volji. Mlacenje zene? Pa gde cete tradicionalniju srBendsku zanimaciju?!?

  • Neko iz NS

    28. septembar 2013 | 13:15

    Policija ne moze da bude odgovorna za bezbednost svakog pojedinca. To je jednostavno nemoguce. Problem su nasi zakoni o samoodbrani i oruzju, koje pod hitno treba menjati. Svaka punoletna i mentalno zdrava osoba mora imati pravo na posedovanje i nosenje vatrenog oruzja, i mora imati pravo da upotrebi to oruzje u samoodbrani. Ne treba meni tamo neka "drzava" da me "brani" kao da sam dete. Treba mi da me tretira kao odraslu osobu i da mi dozvoli da se branim sam, da sam budem odgovoran za svoju bezbednost. Drzave koje to pravo uskracuju svojim gradjanima su totalitarne drzave u kojima nema slobode, a takva totalitarna i neslobodna drzava je i drzava Srbija. To ne vide samo ljudi kojima je 50 godina komunisticke drzave ispralo mozak, to su ti kojima je normalno da mora da se poseduje "licna karta", i kojima je normalno da policija "legitimise" po nahodjenju. Na zalost, ceo svet polako klizi u bankarsku diktaturu, pa tako cak i jedna USA pocinje da lici na fasisticku Nemacku, sa svojim "kontrolnim punktovima", militarizacijom policije, preteranom federalizacijom vlasti, kreiranjem paravojnih struktura za interne potrebe, davanjem diktatorskih ovlascenja predsedniku... sto sve ne znaci da mi u Srbiji ne mozemo bar sebi da napravimo bolji zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA