Ovako je izgledao protest protiv Parade ponosa (FOTO)

Okupljneni su sinoć oko 20 časova prošetali ulicom Kralja Milana, od Terazija do Kneza Miloša, noseći transparente sa natpisima "Gej sramotu nikad u javnom životu". Protest je prošao bez incidenata

  • 12

Miran protest protiv Parade ponosa održan je sinoć oko 20 časova u centru grada.

Okupljneni su prošetali ulicom Kralja Milana, od Terazija do Kneza Miloša, noseći transparente sa natpisima "Gej sramotu nikad u javnom životu", "Masoni i gejevi antihrista sinovi"... Ovaj skup obezbeđivao je veliki broj pripadnika policije.

Parada ponosa koja je trebalo danas da se održi otkazana je iz bezbednosnih razloga. U znak protesta zbog odluke vrha države da zabrani Paradu pripadnici LGBT populacije su sinoć održali protesnu šetnju. Skup je počeo oko 23 sata i prošao je bez incidenata.

(Telegraf.rs / Foto: Goran Matijević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teja

    28. septembar 2013 | 15:18

    Ne mogu da vjerujem,,parada ponosa,,.Pa cime se ponose?Ljudi se ponose kada imaju svoje porodice,djecu.A oni se ponose sto to nece imati.I nasa djeca treba da gledaju kako se ljube na ulici,blud i razvratu.

  • Geza

    28. septembar 2013 | 14:51

    Sve je to ista bagra pederi i ovi i oni.Bolje bi bilo da rade nesto u zivotu!!!

  • kukulele

    28. septembar 2013 | 15:13

    ček ček ček vi sebe predstavljate kao vernike (pravoslavne hrišćane) slažem se da hrišćanstco zabranjuje pederastiju ali isto zabranjuje odnose pre braka, psovanje i crne misli jer to su sve gresi i to se kažnjava koji ste vi licemeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA