Dvojica policajaca povređeni u udesu

Nesreća se dogodila dva sata posle ponoći na uglu ulica Trgovačke i Ace Joksimovića u Žarkovu, a policajci su zadobili povrede vrata

  • 4

Dvojica policajaca lakše su povređeni u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Žarkovo, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Nesreća se dogodila dva sata posle ponoći na uglu ulica Trgovačke i Ace Joksimovića, a policajci su zadobili povrede vrata, zbog čega su prevezeni na odeljenje Ortopedije Urgentnog centra.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin X

    29. septembar 2013 | 10:33

    Da nisam bio ocevidac "nesrece" pa da pomislim da je nesto strasno. Vozac sam 15 godina i ovo je bilo bukvalno minijaturno "cukanje" pri brzini od 5 km/h, veći potres izazove voznja auticima u luna parku. Bitno je da su se doticna gospoda odmah povatala za vratove, u roku od 3 min su se stvorila 4 policiska vozila, hitna pomoc koja im stavlja kragne i odvozi u Urgentni... nadrealna i komična scena. Jedino što mogu da zaključim jeste da im je cilj da naplate neku odštetu i dobiju bolovanje... Sramota kakvo ponašanje policije.

  • jovi

    29. septembar 2013 | 13:21

    @Gradjanin X, imaš dva minusa, izgleda da si ih dobio upravo od ova dva pajkana :-). U potpunosti podržavam tvoj komentar ako je bilo tako kao što si opisao a verujem da jeste,vidi se kako je novinama data izjava i kako su naglašene povrede vrata

  • Srpkinja

    29. septembar 2013 | 17:23

    Pa da, jedino ne mozete nikom reci da ga ne boli vrat jer snimke ne mogu pokazati nista. Bravo za miliciju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA