Ovo su tri najbolje amaterske fotografije u Srbiji!

Prvo mesto i nagradu Canon foto-aparat osvojio je Vladimir Nešić za fotografiju "Nebeska udica", drugo mesto i nagrada Lenovo smart telefon pripala je Momiru Škrbiću za fotografiju "Klupa"

  • 8

Pobednicima foto-konkursa "Plavo-zeleni svet", koji je organizovao Centar za unapređenje životne sredine u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine grada Beograda, danas su na svečanoj ceremoniji uručene nagrade.

Prvo mesto i nagradu Canon foto-aparat osvojio je Vladimir Nešić za fotografiju "Nebeska udica".

Drugo mesto i nagrada Lenovo smart telefon pripala je Momiru Škrbiću za fotografiju "Klupa".

Najbolja fotografija po izboru posetilaca internet prezentacije www.bgmap.rs "Kanjon Drine" je autora Milivoja Jovanovića koji je, takođe, osvojio Lenovo smart telefon.

U konkurenciji je bilo više od 1.000 fotografija.

Nagrade su uručili Goran Trivan, gradski sekretar za zaštitu životne sredine grada Beograda, Ivan Cvejić, glavni i odgovorni urednik novinske agencije Beta i Sanja Rajačić, specijalista za društvenu odgovornost iz Telenor fondacije, koja je, takođe, podržala ovaj projekat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duško

    1. oktobar 2013 | 17:31

    SRBIJO MAJKO MOJA, PRELEPA SI! Najlepša država na svetu i raj na zemlji si. Daj Bože da čim prije na vlast dodju normalni ljudi i političari, da sve ode na bolje! Dičim se i ponosim se tobom!

  • Rankovic

    1. oktobar 2013 | 17:12

    Srbija, sa grane zlatna jabuka.

  • Gago

    1. oktobar 2013 | 20:58

    Predivne slike :) <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA