OPASNO: U Ripnju voz prolazi, a rampa podignuta! (VIDEO)

Na pružnom prelazu Ripanj-Kolonija, kod fabrike "Minel", treći dan zaredom saobraćajna rampa ne radi dok voz prolazi, pa je pitanje vremena kada će se desiti neka tragedija

  • 2

U naselju Ripanj, na pružnom prelazu Ripanj-Kolonija, kod fabrike "Minel", saobraćajna rampa ne radi, pa se tako dešava da usred bela dana voz prolazi, a vozači automobila mogu ozbiljno da nastradaju ukoliko ne otvore "četvoro oči"!

Ovaj snimak nam je poslao naš čitalac uz naznaku da se to događa treći dan zaredom i da je pitanje vremena kada će se desiti neka tragedija. Pogotovo imajući u vidu da navedenim putem prolazi, između ostalih, i autobus u kom su đaci.

- Non-stop čitamo da se vodi računa o bezbednosti, a svakog časa može da se dogodi da neko nastrada. Neka neko nešto uradi, da ne bismo povećali broj "crnih hronika" -  napisao je on.

Da je situacija zaista dramatična, možete se uveriti u video-snimku koji nam je poslao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    3. oktobar 2013 | 10:57

    Nije opasno kad prolazi ovako oprezno, opasno je kad projuri, sto se takodje desavalo. Rampe u Srbiji su poprilicno nebezbedne, mada je cesca situacija da rampa ostane spustena i da tako stoji satima. Ako ne postoji alterantivni prolaz, ljudi su prinudjeni da se provlace oko spustene rampe, a u takvim trenucima voz uvek moze da naidje. U slucaju nesrece opet ce biti kriv onaj koga voz udari... Mislim da u zeleznici treba malo vise odgovornosti za bezbednost na pruznim prelazima...

  • J

    3. oktobar 2013 | 23:52

    Vozac uvek i treba da otvori cetvore oci bez obzira da li nesto funkcionise ili ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA