DA LI TREBA NEKO DA IZGUBI GLAVU? Podignuta rampa, a vozovi prolaze! (VIDEO)

Posle video-snimka na kome se vidi kako voz prolazi dok je rampa podignuta u naselju Ripanj, čitalac Telegrafa prosledio nam je video na kome se vidi slična scena na pružnom prelazu u Železniku

  • 21

DA LI TREBA NEKO DA POGINE?

Još jedan slučaj gde je podignuta rampa na pružnom prelazu, a vozovi prolaze svakodnevno.

Posle video-snimka na kome se vidi kako voz prolazi dok je rampa podignuta u naselju Ripanj, čitalac Telegrafa prosledio nam je video na kome se vidi slična scena na pružnom prelazu u Železniku.

Ovaj prelaz je posebno opasan noću i prava je sreća što još uvek niko nije stradao.

- Obavešteni su i MUP i Železnice Srbije kako bi što pre uspostavili red na ovom pružnom prelazu i popravili rampu, dok neko nije nastradao - kaže zabrinuti čitalac Telegrafa.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    6. oktobar 2013 | 19:31

    Stoka neodgovorna!!! Ovakav javasluk mislim da nigde ne postoji... Sve odgovorne po dzepu za ovo.. Dali bi se brzo sredilo da neki mud...a zivi u okolini!!???

  • grada

    6. oktobar 2013 | 20:14

    Vazno je da agencija za bezbednost saobracaja pravi performanse i raznorazne glupsti i trosi pare iz budzeta, a Vucic koji je obecao nama da ce te raznorazne agencije ukinuti sada o tome cuti i propisuje nam solidarni porez, da bi radnici agencija i dalje primali ogromne plate! Sramota!!!

  • Milan

    6. oktobar 2013 | 19:21

    U Lajkovcu su i ginuli zbog toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA